Εκφώνηση - Οδηγίες Εξαμηνιαίας Εργασίας 2019-2020

Στα αρχεία του μαθήματος θα βρείτε την εκφώνηση της εξαμηνιαίας εργασίας και αναλυτικές οδηγίες για την ολοκλήρωσή της. Η προθεσμία αποστολής της αναφοράς είναι η ημέρα της γραπτής εξέτασης του μαθήματος.

Εξαμηνιαία Εργασία 2019

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να εγγραφείτε στην εξαμηνιαία εργασία του μαθήματος.

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 16/12/2019, ημερομηνία κατά την οποία βάσει του ΑΑ που θα έχετε λάβει κατά την εγγραφή σας θα πάρετε πρόσβαση και στα αρχεία που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της εργασίας. Την ίδια ημέρα θα δοθούν οι οδηγίες και οι εκφωνήσεις της εργασίας (βλ. Αρχεία για το Μάθημα).

Προαιρετική Εργασία 2019

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται η Προαιρετική Εργασία του μαθήματος Επιχειρηματικές Προβλέψεις: Μέθοδοι & Τεχνικές. Για τη συμμετοχή σας δίνεται bonus 0.2 μονάδων, ενώ για όσους σημειώσουν ικανοποιητική επίδοση επιπλέον bonus 0.3 μονάδων.

Ως Αριθμό Μητρώου (Academic ID) χρησιμοποιήστε τον ΑΜ σας με την ένδειξη στην αρχή αυτού "ΕΠ". Π.χ. αν ο ΑΜ σας είναι 12345, συμπληρώστε ΕΠ12345.

Αναλυτικές οδηγίες για την ολοκλήρωση της άσκησης θα βρείτε στον σύνδεσμο.

Αποτελέσματα Χειμερινής Εξέτασης Επιχειρησιακών Προβλέψεων: Μέθοδοι και Τεχνικές 2018-2019

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Χειμερινής Κανονικής Εξέτασης των Επιχειρηματικών Προβλέψεων: Μέθοδοι και Τεχνικές 2018-2019. Μπορείτε να τα δείτε στο link

"Για απορίες επί της Βαθμολογίας, παρακαλώ όπως προσέλθετε από τη Μονάδα Προβλέψεων & Στρατηγικής (Εργαστήριο 2.2.1. Παλιά Κτίρια Ηλεκτρολόγων) την Πέμπτη 28/2/2019 και ώρες 17.00 – 18.30."

Λήξη Διαλέξεων και Υποβολή Προβλέψεων για το Εξαμηνιαίο Project 2018 - 2019

Η τελευταία διάλεξη του μαθήματος "Επιχειρηματικές Προβλέψεις: Μέθοδοι & Τεχνικές" θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14/01/2019 και ώρα 19:00-21:00, στην αίθουσα 008, β φάση των Νέων Κτιρίων Ηλεκτρολόγων.

Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση του μαθήματος είναι την Πέμπτη 14/2/2019 στις 18.00-20.00. Οπότε, και Δευτέρα 4/2/2019 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των προβλέψεων σας για το Εξαμηνιαίο Project. Τις προβλέψεις σας, μπορείτε να τις υποβάλλετε στη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί με mail. Η προθεσμία είναι καταληκτική και δε θα δοθεί παράταση. Παρακαλείσθε να επιβεβαιώνετε ότι έχετε ολοκληρώσει την υποβολή πριν αποσυνδεθείτε οριστικά. Έπειτα θα ενημερωθείτε με οδηγίες για την αξιολόγηση των προβλέψεων και την υποβολή της αναφοράς. Η υποβολή της αναφοράς θα είναι μέχρι και την ημέρα της εξέτασης 14/02/2019, σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν.